Actieve reizen

Op een actieve manier je verwonderen tijdens je vakantie.

Actieve reizen naar het avontuur

Op vakantie gaan betekent voor jou niet stilzitten of rondluieren, in de verste verte niet. Je voelt je nog even kwiek als voorheen en trekt graag op avontuur de wijde natuur in. Actieve reizen hoeven ook helemaal niet alleen wandelvakanties te omvatten. Wat dacht je van een surfvakantie in Marokko of een walvisspot-cruise naar Spitsbergen. Een actieve vakantie kan vanzelfsprekend ook als je denkt dat je weer wat oefening vereist of voor het eerst een nieuwe activiteit doet. Ook met de juiste begeleiding kun je de ene na de andere activiteit induiken.

 

 

Verschillende activiteiten op vakantie

In eigen land is er zodoende genoeg te beleven. Bijvoorbeeld een actieve reis naar de zandvlaktes van Drenthe om paard te rijden over beboste routes. Precies zoals je vroeger ook deed. Met de blik voorbij de landsgrenzen gericht ontdekken we de mogelijkheid om op actieve langlaufvakantie te gaan. In het Oostenrijkse Vorarlberg trek je zo op twee plankjes de wijde natuur in. Hierbij kun je in een groep samen op pad gaan om gezellig gezamenlijk de mooiste tochten te maken.

 

Actieve reizen naar bijzondere bestemmingen

Met georganiseerde actieve reizen kom je daarbij ook op bestemmingen die je anders nooit was afgegaan. Altijd al naar IJsland gewild? Dit is de perfecte locatie om de wijde, ongerepte natuur in te trekken. Denk aan wandelen langs de denderende Seljalandsfoss waterval of een trektocht over mosgroene heuvels naar de rotsachtige kust waar je papegaaiduikers van ontzettend dichtbij kunt bekijken. Of wil je een waar avontuur aangaan met de hele familie? Trek dan de rotsige spelonken van de Pyreneeën in voor een uitdagende outdoor vakantie. Alles is mogelijk, van raften tot wandeltochten.

 

 

Onder begeleiding het avontuur tegemoet

Daarbij gaat het vooral om onbezorgd genieten van je actieve vakantie natuurlijk. Ga dus vooral op een actieve reis die tot in de puntjes verzorgd is en op jouw voorkeuren is afgesteld. Dit begint bij goed geregeld vervoer. Het is fijn als een busreis je direct naar je eindbestemming brengt en daarbij is een beetje comfort natuurlijk nooit ongewenst! Ook is het plezierig om terug te kunnen vallen op excellente reisleiding, die niet alleen qua enthousiasme onmisbaar zijn maar ook voor extra begeleiding kunnen zorgen als dat nodig is.

 

Accommodatie tijdens een actieve vakantie

Je kunt er dus ook voor kiezen om in een verblijf te logeren waar alles binnen handbereik ligt. Vanuit hier zal je verschillende activiteiten kunnen ondernemen, waarbij je altijd op dezelfde locatie overnacht. In een pension zal je bovendien ook voorzien worden van maaltijden. Maar heb je de voorkeur voor accommodatie dichter bij de natuur, dan kan kamperen natuurlijk ook altijd! Of wil je liever meerdere plekken bezoeken, dan kun je natuurlijk op rondreis gaan, het is allemaal mogelijk. Boek dus een actieve vakantie die naadloos aansluit op jouw kwieke karakter, maar ook jouw behoeftes aan comfort en begeleiding.

 

Wil je nu ook actieve reis? Boek dan snel jouw ideale vakantie op Via Ella.

 

Blijf op de hoogte en ontvang:
reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor de gratis Via Ella inspiratienieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals

× WhatsApp