Bijzondere camperreizen

Ontdek de mooiste plekken met het gemak die de camper je biedt. Voel je vrij om te staan en gaan waar je wilt.

Beleef de vrijheid op camperreis

Camperreizen zijn bijzondere reizen die je op een ware ontdekkingstocht langs voor jou nog onontdekte gebieden brengt. Je komt op plekken waar de wegen gemaakt lijken te zijn voor moderne avonturiers. Met een camper bezit je een vrijheid die andere manieren van reizen niet kunnen bieden. Als je kiest voor deze reisstijl wil je ook in vrijheid zorgeloos kunnen reizen. De reis moet naadloos afgestemd zijn op jouw behoeftes en tegelijkertijd je de vrijheid laten zodat je op jouw manier de wilde landschappen van je dromen kunt doorkruisen.

 

 

Camperreizen naar woeste, verre oorden

Trek door de woestenij en ongekende pracht van het Wilde Westen, Alaska of de outback in Australië. Geen bestemming is te ver want de camper kun je op je bestemming ophalen. Je hoeft dus zelfs helemaal niet in bezit te zijn van een eigen camper. Zo weerhoudt niets je ervan om op landcruise langs de Grand Canyon te gaan. Of heb je altijd al de spitse toppen van de Andes willen zien? Een reis over de rug van Zuid-Amerika voert je langs vulkanen, zoutvlaktes en het mystieke Macchu Pichu. Op camperreis komt al het wonderlijke natuurschoon dat deze wereld bezit op een steenworp afstand langs.

 

Op camperreis in Europa

Maar voor zulke weidse natuur hoef je geen oceanen over te steken. Hier in Europa vind je prachtige ongerepte berglandschappen, dennenbossen, toendra’s, graslanden, noem maar op. Een land dat met uitstek geschikt is voor een avontuurlijke campertocht is Noorwegen. Hier trek je vanaf de rotsige kust landinwaarts en rijd je langs groene fjorden en machtige berghellingen. Bovendien heb je hier ook genoeg mogelijkheden tot ontspanning. De uitgebreide saunacultuur die Noorwegen kent zal een aangename verwelkoming zijn na een dag toeren in de camper!

 

 

 

 

Camper huren

Zo kun je dus voor een reis kiezen waarbij je een camper in het bestemmingsland ophaalt. Je zult dan naar de locatie toe vliegen waar de camper op je staat te wachten en daar je reis voortzetten. Zo kom je zonder gedoe in verre oorden en zal je klaar zijn om op safari over wilde steppevlaktes of ontdekkingstocht over ruige bergketens te gaan. Bij veel camperreizen zal je dus met een gehuurde camper op weg gaan. Maar vaak heb je ook de mogelijkheid om eventueel met je eigen camper op reis te gaan, mocht je deze hebben.

 

Alleen of samen op reis

Hoe lang je op pad wilt gaan heb je vaak in eigen hand. Je kunt ervoor kiezen om in een groep te reizen. Lange en ver weg gelegen tochten duren vaak langer, variërend van 3 maanden tot 4 weken. Of je gaat simpelweg zelf op pad op een route die voor je uitgestippeld is. Op die manier bepaal je je eigen tempo zodat je relaxed op pad kunt.

 

Wil je nu ook op camperreis? Boek dan snel jouw ideale vakantie op Via Ella.

 

 

Blijf op de hoogte en ontvang:
reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor de gratis Via Ella inspiratienieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals

× WhatsApp