hoeve de plei

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Via Ella en maak kans op 2 overnachtingen in Hoeve de Plei incl. uitgebreid ontbijt

Ja, ik meld me aan voor de Via Ella nieuwsbrief met kortingen, reisinspiratie en aanbiedingen!

Win een heerlijk verblijf in Limburg! In Hoeve de Plei slaap je in een Hästens bed, ontbijt je uitgebreid op het terras en ben je zo in de mooie natuur.

Over Via Ella

 

Vind je reis met een bijzonder tintje

Wij geloven dat je van reizen een gelukkig mens wordt en blijft. Daarom helpen we mensen met een flinke dosis levenservaring om reizen te maken die verwonderen. Er zijn ontelbaar veel mooie rondreizen te maken. De reispartners van Via Ella helpen je om uit het overweldigende aanbod precies de reis te plannen die bij je past. Zo bespaar je tijd en vind je altijd een reis met een bijzonder tintje. (Her)ontdek bijzondere plekken met reizen die je wegvoeren van de massa en uitblinken in kleinschaligheid!

Vertel ons wat je zoekt. Wij zorgen dat de beste reis voor jou wordt samengesteld. Een persoonlijke service, met een reisvoorstel dat altijd gratis en vrijblijvend is.

* Je maakt kans op een verblijf van 2 nachten. Exacte datum wordt bepaald in overleg met de eigenaren van de accommodatie. Het verblijf vindt plaats tussen augustus en november 2019. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

× WhatsApp