Exclusief voor lezers van Paradijsvogels Magazine:

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Via Ella en win een heerlijk verblijf in Château de Savennes mét typisch Franse table d’hôte in het ruige Auvergne.

Ja, ik meld me aan voor de Via Ella nieuwsbrief met kortingen, reisinspiratie en aanbiedingen!

Win een heerlijk verblijf  in Château de Savennes! Geniet van de rust, de natuur, de najaarszon en authentieke Franse dorpjes

Over Via Ella

 

Vind je reis met een bijzonder tintje

Wij geloven dat je van reizen een gelukkig mens wordt en blijft. Daarom helpen we mensen met een flinke dosis levenservaring om reizen te maken die verwonderen. Er zijn ontelbaar veel mooie rondreizen te maken. De reispartners van Via Ella helpen je om uit het overweldigende aanbod precies de reis te plannen die bij je past. Zo bespaar je tijd en vind je altijd een reis met een bijzonder tintje. (Her)ontdek bijzondere plekken met reizen die je wegvoeren van de massa en uitblinken in kleinschaligheid!

Vertel ons wat je zoekt. Wij zorgen dat de beste reis voor jou wordt samengesteld. Een persoonlijke service, met een reisvoorstel dat altijd gratis en vrijblijvend is.

Bespaar tijd en energie

Selectie van de beste reisorganisaties

Kleinschalig en weg van de massa

* Je maakt kans op een verblijf van 2 nachten. Exacte datum wordt bepaald in overleg met de eigenaren van de accommodatie. Het verblijf vindt plaats in september 2019. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

× WhatsApp