Bijzondere Familiereizen

Ontdek de leukste familievriendelijke plekken. Voor iedere generatie wat wils.

Samen genieten op familiereizen

Ga met je familie op reis en beleef samen het heerlijke vakantieleven. Denk aan een overvloedig feestmaal in de Toscaanse avondzon met de hele familie aan een lange eettafel. Kinderen rennen gierend rond, bekers worden geproost en er wordt uitbundig gelachen. Op familiereizen breng je tijd door met jouw meest nauw aan hart liggende dierbaren om samen met elkaar te genieten.

 

Voor elk wat wils op familievakantie

Familievakanties breng je samen door, maar daarbij kan iedereen de dingen doen die hij of zij het leukst vindt. In een Turks resort geniet je van de heerlijke warme zonnestralen midden tussen de imposante bergruggen rond Antalya. Hier kan iedereen zijn eigen gang gaan. De kleinkinderen gaan uit hun dak in het zwembad terwijl jij je kunt uitleven op de tennisbanen die even verderop in de zon liggen te pronken. Of verblijf in een familie vakantiehuis op het platteland in de Rhônevallei. Daar kunnen de kleintjes vrij ronddolen en ga je zelf op pad langs de talloze wijngaarden. Zo is er voor ieder wat te doen.

 

Actieve vakantie voor de hele familie

Daarnaast zijn er ook reizen waarbij je activiteiten voor de hele familie kunt ondernemen. Op safari door de wildernis van Tanzania, of op fietstocht langs majestueuze paleizen in de Loire. Maar denk ook aan een gezamenlijke wintersportreis. Daal met z’n allen de skipistes af en puf naderhand samen uit onder het genot van warme chocolademelk mit Sahne voor een knetterende open haard. Combineer een actieve, avontuurlijke vakantie met het samenzijn met dierbare familieleden en maak blijvende herinneringen op familievakanties.

 

Accommodatie op familiereizen

Ook kun je waar en hoe je slaapt helemaal afstemmen op wat het beste bij jou en je familie past. Zo kun je kiezen voor accommodatie met iedereen samen onder één dak in een groot vakantiehuis. Maar je kunt ook kiezen voor aparte slaapgelegenheden, waarin iedereen zich ’s avonds even terug kan trekken. Voor luxe familievakanties vertrek je samen naar een resort met alles erop en eraan. Anderzijds kun je ook met de hele familie de natuur intrekken en samen kamperen op het erf van de boer. Je bepaalt zelf wat het beste bij jou en je familie past.

 

Bepaal zelf je manier van reizen

Hetzelfde geldt voor het vervoer tijdens de reis. Hoe je op reis gaat ligt helemaal open. Vertrek bijvoorbeeld met een camper en toer over de iconische Route 66. Of kies voor een locatie dichterbij huis waardoor iedereen op eigen gelegenheid naar de bestemming kan komen. Op vakantie in eigen land is dan ideaal. Ook heb je de mogelijkheid om een langere reis te ondernemen. Zo kun je op cruise gaan waarbij je de heerlijkste bestemmingen bezoekt en als familie samen plek na plek ontdekt. Wil je samen met je meest dierbare familie een onvergetelijke tijd beleven, kies dan voor een familievakantie.

 

Wil je nu ook op familiereis? Boek dan snel jouw ideale vakantie op Via Ella.

 

 

 

 

 

Geselecteerde filters:

Verwijder alle filters
Reizen zoeken

We zijn nog druk bezig met reizen voor deze bestemming.

Heb je een tip laat het ons weten!

Probeer een andere zoekopdracht. Of bekijk alle reizen.

Blijf op de hoogte en ontvang:
reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor de gratis Via Ella inspiratienieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals

× WhatsApp