Bijzondere luxe vakanties

Bezoek de mooiste plekken van de wereld in luxe. Een fijne vakantie in stijl.

Zorgeloze luxe vakanties

Je hebt niets aan je hoofd, geniet van een zoete cocktail en laat je blote voeten door het warme zand glijden. In luxe reizen zorgt voor een geestverruimende, aangename en zalvende belevenis. Kies voor een extra beetje zorgeloosheid en verwen jezelf met een reis die op en top verzorgd is. Geniet in stijl van de witste stranden, kraakheldere wateren en swingende palmbomen. Ontdek luxe vakanties naar de beste bestemmingen, waar je wordt onthaald als vorst en ze geen ‘nee’ verkopen.

Luxe vakanties met droombestemmingen

Je zoekt een reis die simpelweg naadloos aan jouw wensen voldoet. Zo kun je een tot in de puntjes verzorgde reis genieten aan een strandresort op de Balearen. Een ideale plek om bij het geluid van zacht klotsende golven en ritselend helmgras je ogen te sluiten en weg te dromen. Of koppel een verblijf in comfort met een ontdekkingsreis over de flanken van de Vesuvius. Ga op avontuur naar de meest magische plekjes op aarde en onthaast naderhand in weelde. Hierbij heb je keuze uit kleinschalige bestemmingen, waar je in alle rust je eigen luxe vakantie kunt vieren. Of kies voor een locatie waar alle gemakken zich binnen handbereik bevinden. De wereld ligt voor je open.

 

Verblijf overal ter wereld in luxe

Geniet bijvoorbeeld van het nachtelijk baantjestrekken op 21 hoog in het zwembad van het Banyan Tree hotel in Bangkok. Na het afdrogen schuif je aan in de club lounge voor een gin-tonic onder het genot van vredige pianomuziek. Of strijk neer in het altijd zonnige Saint-Tropez en onderneem een tour langs lokale wijngaarden. In een cabrio rijd je ’s avonds langs de fabelachtige kust naar het modern ingerichte Hotel Sezz. Nuttig hier gastronomische huzaarstukjes als Iberische ham of Argentijnse lendenbiefstuk. Reis overal ter wereld in luxe.

 

Luxe vakanties: alle gemakken van thuis

Bovendien is er een overvloed aan keuze. Maak onder andere gebruik van sportfaciliteiten als tennisbanen, waar je je backhand kunt perfectioneren. Of rust uit van een verkwikkende massage in de sauna. Qua activiteiten heb je veel diversiteit bij luxe vakanties. Kies anders voor een bestemming met excellente horecagelegenheden waar lokale en wereldse topgerechten worden geserveerd. Daarbovenop heb je uiteraard de mogelijkheid om een plek uit te zoeken waar ook voor kinderen de nodige voorzieningen zijn. Met een luxueuze reis hoef je geenszins de gemakken van thuis te missen.

 

In luxe de wereld bereizen

Ook de reis kan even comfortabel zijn als de bestemming zelf. Maak gebruik van een eersteklas vlucht en geniet van een zorgeloze trip met alle gemakken en heerlijkheden van dien. Of maak een heuse luxe wereldreis aan boord van een chique cruiseschip. Luxe vakanties zorgen dat jij net zozeer van de reis als de bestemming kan genieten.

Wil je nu ook op een luxe vakantie? Boek dan snel jouw ideale vakantie op Via Ella.

Blijf op de hoogte en ontvang:
reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor de gratis Via Ella inspiratienieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals

× WhatsApp