Online Marketeer/ Growthhacker (stage)

Online marketeer (stage)

Gaat je bloed sneller stromen van mooie reizen en bijzondere plekken op de wereld? Geeft het je energie als je iets nieuws mag opbouwen?

Wij helpen onze klanten bij het vinden reizen met comfort én avontuur. Denk aan mooie rondreizen door Spanje waarbij je slaapt in kleine en gezellige B&B’s, toeren langs de vele vuurtorens langs de prachtige en grillige kustlijn van Noorwegen of wandelen over de top van de vulkaan van Madeira. Op basis van de specifieke reiswensen van de klant zoeken we in het grote aanbod de reis die hier perfect op aansluit.

In het team van Via Ella heb je veel mogelijkheden om snel te leren. Leuk is dat veel mensen die bij ons stage lopen dat niet per se doen als vast programmaonderdeel van een opleiding, maar omdat ze nieuwe dingen willen leren, iets anders willen doen in het leven en/ of een enorme reislust hebben. Dat maakt ons diverse team tot een fijne en inspirerende plek om je te ontwikkelen.

 

De rol: Online marketeer

Voor Via Ella zoeken we een stagiair(e) met passie voor reizen en de ambitie om online marketingspecialist te worden. Door de grote diversiteit aan taken krijg je in korte tijd veel hands-on ervaring met SEO, social media, email marketing, content marketing en lead generation. Kortom: alle facetten die nodig zijn om traffic te genereren en te zorgen dat dit converteert. In deze rol heb je de mogelijkheid om met veel online tools te werken die je helpen om in korte tijd iets te bouwen en te testen of iets werkt. Ook help je aan het verder digitaliseren van ons hele klant- en partnerproces.

 

De rol betreft een stage/ leerplek. We vinden het daarom niet belangrijk dat je bovenstaande allemaal al perfect kan, maar we zoeken mensen die het in zich hebben om deze dingen snel te leren. Daar helpen we je bij.

 

Je achtergrond

 • Je zit in de laatste fase van je hbo- of wo-opleiding. Welke maakt niet uit, ambitie en creativiteit vinden we belangrijker. Doe je iets anders of wil je het roer omgooien, dan kun je ook reageren. Een heldere motivatie om deze koers te kiezen vinden we belangrijker.
 • Je wordt enthousiast van het bedenken van goede en opvallende marketingacties, je hebt oog voor detail en gevoel voor ‘wat aanspreekt en wat niet’.
 • Je weet online je weg goed te vinden: ook in je persoonlijke leven ben je behoorlijk digitaal en sociale media hebben geen geheimen voor jou.
 • Je weet hoe je een idee moet omzetten in actie: ‘Ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus ik kan het’ hangt ergens in een mooie lijst aan je muur.
 • Je bent beschikbaar voor minstens 3 maanden, voor 3-5 dagen per week.
 • Je woont in (de buurt van) Amsterdam.

 

Wij bieden je:

 • Een plek om snel te leren in een ambitieus en creatief team, en waar je duidelijk je eigen stempel kunt zetten.
 • Een manier om flexibel en zelfstandig te werken met als doel een snelle ontwikkeling.
 • Goede begeleiding en persoonlijke coaching zodat je nog sneller leert.
 • Een gezellige werkplek in hartje Amsterdam.
 • Een stagevergoeding.

 

Reageren

Iets voor jou? Stuur je CV en heldere motivatie naar Nick Wevers waarin je vertelt waarom deze stage jou op het lijf is geschreven.

We zien uit naar je bericht!

Terug naar het vacatureoverzicht.

Blijf op de hoogte en ontvang:
reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor de gratis Via Ella inspiratienieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals

× WhatsApp