Online Travel Consultant (stage)

Online Travel Consultant (stage)

 

Gaat je bloed sneller stromen van mooie reizen en bijzondere plekken op de wereld? Geeft het je energie als je iets nieuws mag opbouwen?

Via Ella is een online reisplatform voor mensen met reis- en levenservaring (zegge: onze klanten zijn geen 25 meer, maar een jaar of 60). Wij helpen onze klanten bij het vinden reizen met comfort én avontuur. Denk aan mooie rondreizen door Spanje waarbij je slaapt in kleine en gezellige B&B’s, toeren langs de vele vuurtorens langs de prachtige en grillige kustlijn van Bretagne of wandelen over de top van de vulkaan van Madeira. Op basis van de specifieke reiswensen van de klant zoeken we in het grote aanbod de reis die hier perfect op aansluit.

In het team van Via Ella heb je veel mogelijkheden om snel te leren. Leuk is dat veel mensen die bij ons stage lopen dat niet per se doen als vast programmaonderdeel van een opleiding, maar omdat ze nieuwe dingen willen leren, iets anders willen doen in het leven en/ of een enorme reislust hebben. Dat maakt ons diverse team tot een fijne en inspirerende plek om je te ontwikkelen.

 

De rol – Online travel consultant

Voor Via Ella zoeken we een stagiair(e) met passie voor reizen die er een kick van krijgt om voor iemand een perfecte reis te vinden. Als Travel Consultant is je rol divers. Je inventariseert reiswensen van de klant en maakt hier een duidelijke reisaanvraag van voor een reisorganisatie. Aan jou ook de taak om te kijken welke reisorganisatie nu echt goed past bij de reiswensen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor mensen met vragen onze dienstverlening of over specifieke reizen en bestemmingen. Jij weet als geen ander hoe je mensen goed kunt helpen en enthousiasmeren, vanaf het eerste contact tot de boeking zorg je voor een geweldige service, zowel naar onze klanten als naar onze partners. Ook ben je scherp op mogelijke verbeterpunten in de online aanvraagformulieren: heb je een idee hoe het beter kan? Ga het maar doen! Afhankelijk van je doelstellingen zou je deze rol ook kunnen combineren met bijv. online marketing of het maken van content.

De rol betreft een stage/ leerplek. We vinden het daarom niet belangrijk dat je bovenstaande allemaal al perfect kan, maar we zoeken mensen die het in zich hebben om deze dingen snel te leren. Daar helpen we je bij.

 

Je achtergrond

 • Je zit in de laatste fase van een toeristische opleiding. Studeer je niet (meer), doe je iets heel anders of wil je het roer omgooien dan kun je ook reageren!
 • Ervaring in de reisindustrie is handig, maar niet vereist. Een van nature klantgerichte instelling, enthousiasme en van aanpakken weten vinden we belangrijker dan je ervaring.
 • Je krijgt energie van mensen en vindt het leuk om klanten via de telefoon, chat, social media en e-mail te helpen. Dit doe je van nature met een glimlach.
 • Je kunt foutloos Nederlands schrijven. Heb je een vlotte pen? Helemaal mooi!
 • Je weet hoe je een idee moet omzetten in actie: ‘Ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus ik kan het’ hangt ergens in een mooie lijst aan je muur.
 • Je bent beschikbaar voor minstens 3 dagen per week, voor een periode van minstens 3 maanden.
 • Je woont in (de buurt van) Amsterdam.

 

Wij bieden je

 • Een plek om snel te leren in een ambitieus en creatief team, met goede begeleiding.
 • Een manier om flexibel en zelfstandig te werken met als doel een snelle ontwikkeling die echt past bij de dingen die jij wil leren.
 • De mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan groeiende organisatie waarbij eigen initiatief gewaardeerd wordt.
 • Een gezellige werkplek in hartje Amsterdam.
 • Fijne teamlunches: aan onze keukentafel of wandelend langs de grachten.
 • Een stagevergoeding.

Startdatum in overleg.

Iets voor jou? Stuur je CV en heldere motivatie naar Nick Wevers waarin je vertelt waarom deze stage jou op het lijf is geschreven. We zien uit naar je bericht!

 

Blijf op de hoogte en ontvang:
reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor de gratis Via Ella inspiratienieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals

× WhatsApp