Over Via Ella

Via Ella regelt voor jou het beste reisvoorstel op maat

Wij geloven dat je van reizen een gelukkig mens wordt en blijft. En hoe fijn is het wanneer je de wereld op je eigen, unieke manier kunt ontdekken. Weg van de massa, sfeervol en ontspannen of actief als je het zelf wil – en helemaal voor jou geregeld. Bespaar tijd en energie en laat je reis samenstellen door een van onze experts. Wij werken samen met de beste kleinschalige touroperators die elke kronkel in de weg kennen. Zij kennen alle accommodaties persoonlijk, kunnen een originele route voor je uitstippelen en zorgen ervoor dat je zorgeloos op reis bent.

Vertel ons wat je zoekt. Wij zorgen dat je snel en zonder gedoe het het beste reisvoorstel op maat krijgt – altijd gratis en vrijblijvend.

Over onze reispartners

De reis die je boekt wordt uitgevoerd door een van de professionele reisorganisaties waar wij mee samenwerken. Deze organisaties selecteren wij op authenticiteit, servicelevel en betrouwbaarheid. Hier werken mensen die onze bestemmingen als hun broekzak kennen, alle accommodaties meerdere keren zelf hebben getest, de beste prijs kunnen regelen en de leukste routes weten (en hoe er vanaf te wijken!). Kortom, reisexperts die begrijpen dat de kleine dingen juist voor verwondering zorgen en weten waar je dat vindt.

Ze nemen de tijd en vragen goed door, zeker aan te bevelen

"Het zijn mensen, het is geen database of ander software programma dat met je antwoorden aan de slag gaat. Via Ella vraagt door om je reis echt op je af te stemmen. Ze nemen de tijd om nogmaals na te vragen en zetten de aanvraag dan door naar precies dat reisbureau dat hierin gespecialiseerd is. Geweldig!"
Marjo Voncken, Aken

Zeer klantgerichte en snelle behandeling

"Snelle en zeer klantgerichte behandeling. Bespaart je heel wat zoekwerk. Vaak heen en weer mailen met aanvullende en/of veranderende wens, geen probleem. Zeer content met het eindresultaat"
Frans, Goes

Super persoonlijk, alles binnen een week geregeld

"Omdat we dit jaar een aantal landen willen bezoeken waren we al een aantal avonden aan het zoeken op internet. Toevallig kwam ik bij Via Ella terecht. Wat een geweldig bedrijf, begrijpen direct wat je bedoeld, persoonlijk contact en zij kennen de bijzondere plekjes waar wij naar op zoek waren. Superbedankt!! en tot volgend jaar"
Petra van Liere, Roden

Blijf op de hoogte en ontvang:
reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor de gratis Via Ella inspiratienieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals