Over Via Ella

Via Ella regelt voor jou het beste reisvoorstel op maat

Wij geloven dat je van reizen een gelukkig mens wordt en blijft. En hoe fijn is het wanneer je de wereld op je eigen, unieke manier kunt ontdekken. Weg van de massa, sfeervol en ontspannen of actief als je het zelf wil – en helemaal voor jou geregeld. Bespaar tijd en energie en laat je reis samenstellen door een van onze experts. Wij werken samen met de beste kleinschalige touroperators die elke kronkel in de weg kennen. Zij kennen alle accommodaties persoonlijk, kunnen een originele route voor je uitstippelen en zorgen ervoor dat je zorgeloos op reis bent.

Vertel ons wat je zoekt. Wij zorgen dat de beste reis voor jou wordt samengesteld. Een persoonlijke service, met een reisvoorstel dat altijd gratis en vrijblijvend is.

Over onze reispartners

De reis die je boekt wordt uitgevoerd door een van de professionele reisorganisaties waar wij mee samenwerken. Deze bureaus selecteren wij op authenticiteit, servicelevel en betrouwbaarheid. Hier werken mensen die onze bestemmingen als hun broekzak kennen, alle accommodaties meerdere keren zelf hebben getest, de beste prijs kunnen regelen en de leukste routes weten (en hoe er vanaf te wijken!). Kortom, reisexperts die begrijpen dat de kleine dingen juist voor verwondering zorgen en weten waar je dat vindt.

Wat onze klanten zeggen

Bekijk de meest recente reviews

De voordelen

Bespaar tijd door ons een reis te laten zoeken die precies bij je past. Via Ella heeft een selectie van meer dan 5000 reizen.

Via Ella hanteert geen bijkomende kosten wanneer je boekt. De prijs van de reisorganisatie is de prijs die je betaalt.

De reisorganisaties waarmee Via Ella samenwerkt zijn geselecteerd op authenticiteit, originaliteit en servicelevel.

(Her)ontdek bijzondere plekken met reizen die je wegvoeren van de massa en uitblinken in kleinschaligheid.

Blijf op de hoogte en ontvang:
reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor de gratis Via Ella inspiratienieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals

× WhatsApp