Samenwerken met Via Ella

Is de 60+ markt een interessante doelgroep voor je organisatie?

De reislust van eigentijdse 60-plussers groeit de komende jaren explosief. Ze hebben meer financiële middelen om er veelvuldig op uit te trekken en zoeken en boeken hun volgende reis steeds vaker online. In het groeiende aanbod van reizen en aanbieders is het voor hen niet altijd eenvoudig om de reis te vinden die bij hun reisbehoefte past: het reisbureau om de hoek is meestal verdwenen en online is het aanbod overweldigend. Daarnaast is dit een groep die al wat van de wereld gezien heeft en graag een reis maakt die net even anders is dan het standaard aanbod.

 

Hoe werkt Via Ella

Via Ella is een online reisplatform. Wij koppelen de reiswensen van 60-plussers aan reizen en bijbehorende aanbieders die inspelen op de reisbehoefte van deze doelgroep. Reizigers vullen online een aantal vragen in, daarna hebben wij telefonisch contact om hun reiswensen in detail te bespreken. Op basis hiervan leggen wij een aanvraag bij onze reispartners neer die de klant een voorstel doet. De klant maakt de boeking uiteindelijk bij de reisorganisatie zelf. Via Ella werkt op basis van commissie over de geboekte reis.

 

Partners

Via Ella werkt samen met professionele reisorganisaties die begrijpen dat een mooie reis niet per se uit de geijkte hoogtepunten bestaat, maar die weten waar de mooie routes en plekken liggen die je wegvoeren van de massa. We richten ons op de kenners van bepaalde gebieden of landen die individuele maatwerkreizen bieden, beschikken over een goede collectie van sfeervolle en comfortabele accommodaties, en die in staat zijn om écht goed te begrijpen wat een klant zoekt. Qua budget cateren we van ‘knus maar functioneel’ tot ‘zeer comfortabel en enorm sfeervol’.

 

Ook samenwerken?

Ook samenwerken met Via Ella? Neem contact met ons op via info@viaella.nl

Blijf op de hoogte en ontvang:
reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor de gratis Via Ella inspiratienieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals

× WhatsApp