Privacy Statement Via Ella

Via Ella (hierna: “wij”) verwerkt persoonsgegevens. Wij doen dit om onze doelstellingen te bereiken. In dit privacy statement leggen we uit waarom en op welke manier we jouw persoonsgegevens verwerken.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Via Ella. Dit privacy statement ziet toe op al onze verwerkingen van gegevens. Wij zijn gevestigd aan de Seranggracht 11, 1019 PM te Amsterdam. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen via info@viaella.nl of per telefoon 020 2441879

 

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Voor- en achternaam, geslacht, e-mailadres, IP-adres, cookie ID (over cookies lees je meer in ons cookiestatement hieronder) en klik- en surfgedrag.

 

Waarom verwerken wij deze persoonsgegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het opstellen en aanbieden van reisvoorstellen

Je kunt op Via Ella een aanvraag doen voor een reisvoorstel of een offerte. Je verstrekt hierbij persoonlijke gegevens die we doorgeven aan zorgvuldig geselecteerde reisaanbidders. Deze reisaanbieder kan zo telefonisch of per email contact opnemen om een voorstel op maat te maken.

 

  • Versturen van nieuwsbrieven

Je kunt jezelf bij ons aanmelden voor een gepersonaliseerde nieuwsbrief. Als je geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, dan kun je jezelf iedere mail uitschrijven.

  • Informatie uit te wisselen

Om je in de gelegenheid te stellen informatie te plaatsen en uit te wisselen op de website, of om indien de website die mogelijkheid biedt contact op te nemen met andere gebruikers;

  • Werving (marketing)

Om bekendheid te krijgen maken we gebruik van online marketing via Facebook. Via Ella maakt gebruik van ‘aangepaste doelgroepen’ via Facebook targeting. Op Facebook kunnen (gepersonaliseerde) advertenties worden getoond. Wij geven hiervoor geen persoonsgegevens door aan derde partijen.

Als je niet wil dat via deze platforms advertenties worden getoond dan kun je jezelf hiervoor afmelden:

 

  • Verbetering Via Ella dienstverlening

Voor de verbetering van onze dienstverlening houden wij ook persoonsgegevens bij. Bijvoorbeeld klikgedrag op de website om te analyseren welke artikelen het meest gelezen worden en statistieken om te zien of onze nieuwsbrieven relevant zijn.

 

Rechten van betrokkenen

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Wij doen ons uiterste best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen.

Om van jouw rechten gebruik te maken kunt je contact met ons opnemen via info@viaella.nl of telefonisch: 020 2441879

  • Informatie en inzage: Uiteraard kun je inzien welke persoonsgegevens we van jou verwerken.
  • Rectificatie: Heb je het idee dat we verkeerde gegevens van je hebben? Laat het ons dan weten, dan passen we het aan.
  • Vergetelheid: Je kunt de persoonsgegevens die wij van jou hebben verwijderen.
  • Beperking: heb je het idee dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken.
  • Bezwaar (verzet): voor de verwerking van jouw persoonsgegevens kun je bezwaar indienen. Gaat het om marketing? Dan zullen we die verwerking zo snel mogelijk beëindigen.
  • Overdraagbaarheid: Dit is een nieuw recht onder de AVG om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan even contact met ons op.
  • Klacht indienen bij de AP: Denk je dat wij niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving? Dan horen we dat natuurlijk graag. Je kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
  • Toestemming intrekken: bijvoorbeeld voor het ontvangen van e-mailings. Als je toestemming voor een andere verwerking wilt intrekken, kun je contact met ons opnemen.

 

Bewaartermijnen

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

 

Grondslagen van de verwerkingen

Zoals hierboven toegelicht verwerken wij sommige voor het uitvoeren van een overeenkomst en de meeste voor het uitvoeren van het gerechtvaardigd belang van Via Ella: het uitvoeren van onze doelstelling.

 

Derde ontvangers 

Voor de uitvoering van onze dienstverlening schakelen wij dienstverleners in. Wanneer je een reisaanvraag of offerteaanvraag bij Via Ella doet, verstrekken we jouw persoonsgegevens aan zorgvuldig geselecteerde partners met als doel om jou een aanvraag of offerte op maat te verstrekken.

 

Verder werken we samen met partners die geen ´derde ontvangers´ zijn, maar verwerkers van gegevens. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Mailchimp, Instapage, Typeform, een cloud omgeving, en maken gebruik van Google Analytics. Deze partijen verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met de opdracht van Via Ella.

 

Links

Op de website van Via Ella zijn een verwijzingen naar andere websites van organisaties te vinden. Via Ella is niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen persoonsgegevens verwerken. Daarvoor kun je het privacy statement van de betreffende organisatie lezen.

 

Cookie statement

Wij gebruiken cookies op de websites van Via Ella. Dit doen wij om onze dienstverlening te verbeteren, de website optimaal te laten functioneren en voor het efficiënt uitvoeren van campagnes. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst.

 

  • We maken gebruik van de volgende cookies

Analytische cookies (geanonimiseerd): cookies die het gebruik van de websites van Via Ella analyseren, zodat we de kwaliteit en/of de effectiviteit van de website kunnen verbeteren.

Trackingcookies: via deze cookies verkrijgen we informatie over het gebruik van de website en de interesses van gebruikers. Cookies worden ook gebruikt om advertenties aan te passen aan de interesses van gebruikers.

 

  • Verwijderen van cookies:

Je kunt jouw cookies het gemakkelijkst verwijderen via de browser. Hieronder vind je een lijst met de meest gebruikte browsers en een link naar de manier waarop je in die browser je cookies kunt verwijderen:

Blijf op de hoogte en ontvang:
reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor de gratis Via Ella inspiratienieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals

× WhatsApp