Bijzondere rondreizen

Bezoek de mooiste plekken van een gebied tijdens een rondreis. Fijne accommodaties weg van de massa


De mooiste plekken van de wereld tegelijk bezoeken

Een land of een gedeelte van een continent ontdekken. Dat is in feite wat rondreizen inhoudt. Een prachtig land in je eentje, met een partner of gezellig met het hele gezin doorkruisen. Het kan allemaal. Elke dag bezoek je een nieuwe indrukwekkende plek. Kies er bijvoorbeeld voor om op drie verschillende locaties te verblijven in de twee weken dat je op rondreis bent. In dat tijdsbestek kan je namelijk ook nog eens allerlei leuke uitstapjes maken.

Met een rondreis bezoek simpelweg de mooiste plekken van een bepaald gebied tegelijk in één vakantie. Hierdoor is geen enkele rondreis hetzelfde. De een kiest ervoor om de reis door één land te boeken en de ander wil graag een gedeelte van een continent ontdekken. Bovendien beslis jij zelf ook nog eens hoe je deze bijzondere reis gaat afleggen. Lekker met de auto eropuit of fietsend een andere kant van de wereld zien: het is allemaal mogelijk!


In Europa op onvergetelijke rondreis

Ontdek de mooiste middeleeuwse steden in Frankrijk, sta versteld van het natuurgebied in Spanje of laat je aangenaam verrassen door de gastvrijheid in Italië. In Europa kun je op allerlei prachtige rondreizen gaan. Huur bijvoorbeeld bij aankomst een auto en bezoek alle hoogtepunten die het land te bieden heeft. Als de plekken die je wilt bezoeken verder uit elkaar liggen, is het aan te raden om een deel met het vliegtuig te reizen en de rest van de reis af te leggen met een gehuurde auto. Hierdoor kun je werkelijk over de hele wereld een onvergetelijke rondreis uitstippelen. Een rondreis hoef je dus niet te beperken tot Europa. Je kunt ook zeer eenvoudig naar de andere kant van de wereld gaan.

 

Rondreizen op een ander continent

Het fijne aan een rondreis is de vrijheid. Je bent niet gebonden aan één plek. Het is mogelijk om werkelijk overal ter wereld op ontdekking te gaan. Zo kan je de Rockies en het National Park in Amerika bezoeken en vervolgens doorreizen naar Canada voor een echte Western Lodge Experience. Je zou zelfs een rondreis over de algehele wereld kunnen organiseren.


Rondreis op jouw eigen manier

Jij bepaalt hoe de reis zal verlopen. Hierdoor kun je de rondreis volledig aanpassen naar jouw wensen. Ga de mooiste plekken van de wereld op jouw eigen manier ontdekken. Zo hoef je niet per se met een gewone auto rond te reizen. Neem een keer de motor of huur voor de verandering een oldtimer. Daarnaast is het ook erg leuk om op vakantie te gaan met de trein. Uiteraard is de manier van reizen niet het enige wat volledig naar wens is te boeken. Jij selecteert ook de beste optie uit de diverse accommodaties.

 

Accommodaties tijdens een rondreis

Kies er bijvoorbeeld voor een om te verblijven in een pittoreske Bed & Breakfast in New Zeeland. Daarnaast zou je in Portugal een heerlijk verblijf kunnen boeken in een Pousadas. Dit zijn luxe en zeer charmante hotels die ondergebracht zijn in allerlei bijzondere gebouwen. Denk hierbij aan kastelen en kloosters. Elke Pousadas in Portugal is gelokaliseerd op een plek van indrukwekkende schoonheid. Een verblijf in zo’n hotel is zeker een aanrader. Uiteraard kun je ook compleet de andere kant op gaan en een aantal nachten slapen op het Franse platteland. Met een reis waarbij je een land of een gedeelte van een continent doorkruist, ontdek je werkelijk de prachtigste plekken die onze wereld te bieden heeft.

Wil je nu ook op rondreis? Boek dan snel jouw ideale vakantie op Via Ella.

Blijf op de hoogte en ontvang:
reisinspiratie en aanbiedingen

Meld je aan voor de gratis Via Ella inspiratienieuwsbrief

Bedankt voor de aanmelding

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals

× WhatsApp